WELKOM OP MIJN WEBSITE !

Onder de foto -gemaakt begin 2018 in metrostation Vijzelgracht tijdens een open dag voorafgaand aan de ingebruikneming van de Noord-Zuid metrolijn in Amsterdam- geef ik toelichting op deze website.

 

Een groot voordeel van een leven als ‘pensionado’ is dat je kunt doen waar je zin in hebt. Niets hoeft, alles kan. Nooit had ik kunnen denken dat deze levensfase zo interessant, bevredigend en relaxed kon zijn. Nu het zover is kan ik het iedereen aanraden. 

 

Mijn keuze is niet om stil te gaan zitten, met de hond te wandelen of op de golfbaan te staan. Ik wil deze tijd benutten om opgedane ervaringen te delen en over te brengen zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

 

In de afgelopen decennia heb ik periodiek gepubliceerd, maar na mijn proefschrift in 1982 nooit meer een echt boek tot stand gebracht. ‘Tien Zetels’ dat in 2020 verscheen (zie pagina TIEN ZETELS www.geertdales.com/tien-zetels) is een opmaat naar nieuw werk. Diverse projecten zijn in voorbereiding. Ik zal er via deze website over publiceren. Een ervan gaat over een simpel stoeltje dat een enorme invloed heeft gehad en nog steeds heeft in de levens van velen over de hele wereld: MONOBLOC.

 

Nooit heb ik mijn mening onder stoelen of banken gestoken. Ik houd van discussiëren en argumenteren. Volg de pagina’s ACTUEELOPINIE en PUBLICATIES. In het ARCHIEF zijn eerder verschenen publicaties opgeslagen. Veel van mijn publicaties verschijnen ook op (o.m.) The Post Online (www.tpo.nl).

(Het is toegestaan mijn publicaties of delen ervan over te nemen, maar wel met bronvermelding)

 

De piano is mijn favoriete instrument. Had ik het talent gehad, zou ik professioneel pianist hebben willen zijn. Maar helaas. Dit gebrek compenseer ik door als amateur mijn best te doen, me serieus te verdiepen in het werk van professionals en hier of daar de helpende hand te bieden aan musici die kunnen wat ik niet kan en niet kunnen wat ik wel kan. Zie de pagina PIANO.

 

Reacties, suggesties, vragen of verzoeken kunt u naar mij sturen via de pagina  www.geertdales.com/contact  

 

Als u mijn blogs niet interessant of irrelevant vindt moet u niet gaan klagen op Twitter -en al helemaal niet anoniem- maar ze niet lezen. Gewoon een vriendschappelijk advies!